آنچه درمورد کنکور سراسری باید بدانیم 

آنچه درمورد کنکور سراسری باید بدانیم : کنکور سراسری در ایران زیر نظر سازمان سنجش کشور و با نظارت وزارت علوم برگزار کننده کنکور صورت می گیرد. اولین کنکور سراسری ایران سال ۱۳۴۲ در دانشگاه تهران برگزار گردید و از آن سال تا به الان این ماراتن سراسری برای ورود به دانشگاه هر سال یک بار در تیرماه برگزار می شود.

کنکور سراسری از سال ۱۳۷۷ به صورت تک مرحله ای برای گروه های آزمایشی (( علوم ریاضی، علوم تجربی، علوم انسانی، زبان های خارجی و هنر )) در دو روز متوالی برگزار می‌شود و قبولی آن در دانشگاه های دولتی (( روزانه، شبانه، غیرانتفاعی و پیام نور )) دانشگاه آزاد از طریق این آزمون صورت می گیرد. 

کمتر کسی است که یادش باشد نخستین بار در چه سالی مسئولین آموزشی طرح حذف کنکور را مطرح کردند و این طرح و وعده مسئولین سال های زیادی است که تکرار می شود ولی همچنان داوطلبان زیادی با رویه و روش قبلی پای تست، درصد و رتبه می نشینند و دانشگاهی می شوند که بخش عمده این علاقه در رشته پزشکی است که از ویژگی خاص خود بهرمند است که در مقاله مالیات پزشکان در آن اشاره شده است که در لینک زیر میتوانید آن را مطالعه نمایید.

آنچه درمورد کنکور سراسری باید بدانیم

موسسات آموزشی – کنکوری :

در چند سال اخیر موسسات آموزشی – کنکوری بسیاری در زمینه کنکور فعالیت داشتند و در میان همه آنها یافتن موسسه ای که بتواند خدمات صادقانه ارائه دهد کار بسیار دشواری است.

اغلب این موسسات برای معرفی و تبلیغات خود با تیتر (( ۹۰ درصد بزنید )) و (( قبولی تضمینی )) به دانش آموزان و داوطلبان القا می کنند برای قبولی در دانشگاه رشته مورد علاقه خود هیچ راه دیگری به جز استفاده از کتاب ها و جزوات و اساتید این موسسات نیست. 

این موسسات اغلب با دست گذاشتن روی آینده جوانان، آنها که تضمین زندگی آینده شان را قبولی در کنکور می دانند و به تبلیغات موسسات کنکوری اعتماد کرده و یک پکیج کامل را به قیمت های بالا برای خود تدارک می بیند.

این قبولی در دانشگاه های معتبر کشور سالهاست بازار چند صد میلیاردی را برای بسیاری از موسسات آموزشی – کنکوری ناشران کتاب های کنکور فراهم ساخته است.

سودجویان این بازار پر سود که به علت نبود نظارت و وجود معافیت مالیاتی که به موجب ماده ۱۳۴ قانون مالیات مستقیم مدارس غیرانتفاعی و موسسات آموزشی را از پرداخت مالیات معاف نموده و حال این موسسات آموزشی مبالغ هنگفتی را در ازای ارائه کلاس و محصولات خود از داوطلب میگیرند. هدف دولت از این معافیت عدالت آموزشی بوده و این عدالت آموزشی  مسئله‌ای است که توجهات همگان را به خود جلب کرده است.

 

با ما همراه باشید با : دانستنی های مهم  اظهار نامه

 

آنچه درمورد کنکور سراسری باید بدانیم

گردش مالی موسسات آموزشی – کنکور :

در بررسی درآمدهای سالیانه موسسات آموزشی – کنکور مشخص شده که گردش مالی سالانه موسسات آموزشی ۴۰ هزارمیلیارد تومان و هزینه تبلیغات آنها بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان می باشد که مالیات آن بالغ بر ۶۰۰۰ هزار میلیارد تومان می باشد.

و حال که دولت در بودجه سال ۱۳۹۹ برای افزایش درآمدهای مالیاتی، علاوه بر مقابله با فرار مالیاتی، گسترش پایه های مالیاتی و کاهش معافیت‌های مالیاتی غیر ضروری را پیش رو گرفته است.

موسسات آموزشی کنکوری می توانند نقش مهمی در عدالت آموزشی و ظرفیت مناسبی برای درآمد مالیاتی دولت و کشور باشند.

می توان درآمد مالیاتی که از این موسسات حاصل می شوند را صرف رفع محرومیت آموزشی کرد و این اعمال مالیات در موسسات آموزشی علاوه بر هدایت کشور به سمت عدالت آموزشی موجب عدالت مالیاتی نیز خواهد شد و این عدالت آموزشی باعث می شود که در مناطق محروم کشور نیز داوطلبان و دانش آموزان در شرایط بهتر آموزشی به تحصیل پرداخته و از تحصیل در مراتب بالاتر جا نمانند.  

 

نحوه محاسبه مالیات موسسات آموزشی – کنکوری :

در قانون در خصوص محاسبات نیز با توجه به نوع شخصیت حقیقی و حقوقی موسسات روش های متعددی وجود دارد که هرکدام با توجه به نوع نگهداری اسناد و مدراک که طبق قانون ( ماده  ۹۵ و ۱۰۵ قانون مالیات مستقیم ) مفصل و تشریح شده است و در مقاله اسناد و مدارک مورد نیاز در رسیدگی مالیاتی به آن اشاره شده که می توانید آن را مطالعه نمایید، درآمد کسب شده در نرخ مالیات ضرب شده و مالیات آن شناسایی می شود.

بعنوان مثال اگر شخصیت موسسات آموزشی – کنکوری حقوقی باشد بر اساس ماده ۱۰۵ درآمد مشمول مالیات با نرخ ۲۵ % شناسایی می شود و اگر شخصیت حقیقی باشد درآمد مشمول مالیات پس از کسر معافیت طبق ماده ۱۳۱ مالیات مستقیم با نرخ تساعدی شناسایی می گردد.

و در آخر نکته ای که در مورد مالیات موسسات کنکور مورد توجه قرار گرفته است آن است که هنگامی که این موسسات آموزشی – کنکوری مم به ارائه اظهارنامه مالیاتی می شود به نوعی شفافیت مالی و درآمدی شکل می گیرد و این رویکرد جدا از نرخ مالیات و میزان درآمد می باشد و براساس همین رویه بایستی کلیه اسناد و مدارک براساس استاندارد حسابداری و قانون مالیات های مستقیم تنظیم و نگهداری شوند.

شرکت آسان تجارت ملل وزین با ۱۴ سال سابقه فعالیت با کادری مجرب و مشاورین متعهد و آگاه توانایی خدمات مشاوره و انجام کلیه امور مالی، مالیاتی، حسابرسی موسسات آموزشی – کنکوری را به صورت ماهانه، سالانه، تمام وقت، پاره وقت به شما عزیزان را دارا می باشد.

از شما دوستان و همراهان گرامی بابت مطالعه مطالب فوق کمال تشکر را داریم برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد  امور مالیاتی و دریافت فایل های  آموزشی به وب سایت شرکت به آدرس www.accatm.ir مراجعه فرمایید.

منبع : accbook.org


accbook آموزشی ,موسسات ,مالیات ,کنکور ,های ,کنکوری ,موسسات آموزشی ,آموزشی – ,است که ,– کنکوری ,می شود ,آنچه درمورد کنکور ,درمورد کنکور سراسری ,درآمد مشمول مالیاتمنبع

معافیت مالیاتی مشاغل سال 97

راههای پرانرژی بودن برای حسابداران

بهترین نرم افزار حسابداری چیست ؟

قانون جدید چک 97

ماده 105 قانون مالیاتهای مستقیم

مفهوم حساب جاری شرکا

تکنیک هایی که اگر بدانید هرگز جریمه نمی شوید

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

معرفی مشاغل ساخت و تولید و ماشین و ابزار در ایران شب قلم خش گیر ساخت موزیک پلیر | افزایش بازدید اینستاگرام | افزایش بازدید IGTV ایران تایر خدمات واحد گشت تخفیفان خبر تازه بازی 8000 |معرفی و آموزش بازی های آنلاین و تحت وب powera1